Nieuws

Dennis stelt zich voor!

Iedere maandag tot en met de verkiezingen stelt een van onze kandidaten zich voor. Vandaag is het de beurt aan onze lijsttrekker Dennis Aerts.

Lees verder

Simon stelt zich voor!

Iedere maandag tot en met de verkiezingen stelt een van onze kandidaten zich voor. Vandaag is het de beurt aan Simon Jacobs, nummer twee van onze lijst.

Lees verder

Dirk stelt zich voor!

Iedere maandag tot en met de verkiezingen stelt een van onze kandidaten zich voor. Vandaag is het de beurt aan nummer 3 op onze lijst, Dirk Bergmans.

Lees verder

Uitreiking Groene Lintje 2018

Ieder jaar reikt GroenLinks Etten-Leur het Groene Lintje uit aan een inwoner van de gemeente die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de gemeenschap. Dit kan zijn op het gebied van natuur en milieu, maar ook sociale initiatieven worden beloond.

Lees verder

Uitreiking Groene lintje

Op zondag 4 maart 2018, 14.00 uur reikt GroenLinks het groene lintje uit aan een persoon of organisatie die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor een groener en socialer Etten-Leur. 

Lees verder

GroenLinks tegen wegen door natuur

Wegen door het buitengebied leiden tot onherstelbare schade aan de natuur. GroenLinks wil de natuur behouden voor Etten-Leur. De nieuwe coalitie moet gezonde mobiliteit bevorderen en ongewenste bouwplannen blokkeren.

Lees verder

Pagina's